dr Dorian Nowacki
doktor nauk medycznych, dietetyk kliniczny, psychodietetyk
Założyciel Health Inn Med, absolwent kilku uczelni wyższych między innymi Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu oraz prestiżowego rządowego programu Top500innovators.
Obecnie w Health Inn Med oraz jako adiunkt w Katedrze Żywienia Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zajmuje się Dietetyką osób dorosłych, Psychodietetyką oraz Innowacyjnym Żywieniem Medycznym.
Doświadczenie zdobywał między innymi na Uniwersytecie Oxfordzkim, Uniwersytecie Cambridge, Uniwersytecie Tor Vergata w Rzymie oraz na Uniwersytecie Tel Awiwu w Izraelu.
Współtwórca patentów medycznych oraz współautor licznych publikacji medycznych o zasięgu międzynarodowym
Więcej O MNIEKontakt:
WhatsAppAbsolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej we Wrocławiu (obecnie Uniwersytet SWPS).
Zajmuje się żywieniem dzieci i dorosłych w: otyłości, chorobach układu krążenia, nieswoistych chorobach zapalnych jelit, cukrzycy, nowotworach, alergiach pokarmowych i chorobach rzadkich.
Obecnie w trakcie studiów doktorskich w Katedrze Żywienia Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ponadto uczestniczka licznych krajowych i zagranicznych szkoleń oraz konferencji poświęconych żywieniu klinicznemu.
Umów wizytęKontakt:
Absolwent Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ukończył studia na kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka.
Pasjonat sztuki kulinarnej, trzymający rękę na pulsie aktualnych badań naukowych z zakresu medycyny, technologii żywności i psychologii.
W pracy z pacjentami stawia na zmianę nawyków żywieniowych poprzez coaching dietetyczny oraz możliwość wyboru diety na zasadach „Food Plan” – pozwalającej na samodzielne wybory żywieniowe w indywidualnym jadłospisie.
Prowadzi konsultacje w językach polskim, ukraińskim i angielskim.
Kontakt
WhatsAppmgr Klaudia Kamińska
dietetyk kliniczny, dietetyk dziecięcy
Absolwentka Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ukończyła studia licencjackie i magisterskie na kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka.
Zafascynowana połączeniem dietetyki z psychologią, co sprawia, że w pracy stosuje podejście psychodietetyczne. Pracuje w zgodzie z faktami naukowymi i najnowszymi wytycznymi z zakresu dietetyki i psychologii.
W pracy z pacjentem szuka rozwiązań, które wspierają zarówno zdrowie fizyczne, jak i psychiczne. Stawia na zmianę nawyków żywieniowych oraz wprowadzanie praktyk obniżających napięcie i stres.
Kontakt
Umów wizytę